Scurta prezentare

Paturile rabatabile sunt unitati care pot fi montate pe perete in mod independent sau ca si extensie a unei piese de mobiler deja existente in locuinta dumneavoastra.
Realizarea proiectelor se face pe baza de comanda.
Oferim optiunea de personalizare completa a proiectului.

Clientul poate alege:

 • materialul
 • culoarea (daca aveti mobilier existent puteti opta pentru aceeasi nuanta)
 • dimensiunea saltelei (chiar si dimensiuni atipice)
 • design-ul patului
 • design-ul mobilerului de langa pat (dressing /birou/bibilioteca)
 • sistemul de rabatare, etc.

Materialele utilizate sunt pal, mdf sau pal furniruit, stilul de realizare poate fi unul modern sau traditional, putem aplica motive art deco sau orice alt design personalizat.

Wallbeds Furniture dispune de o gama variata mecanisme pentru paturi rabatabile de la diferiti producatori. Toate mecanismele sunt de calitate superioara, de provinienta U.E. testate in confomitate cu normele in vigoare.
Mecanismele utilizate sunt atat pe baza de arcuri cat si pe baza de pistoane.

1. Mecanism EASY LIFT

Tensiunea ajustabila - Mecanismul are multe beneficii, unul dintre acestea fiind sistemul ajustabil a tensiunii arcurilor. Aveti abilitatea de a ajusta mecanismul in functie de greutatea patului, ceea ce usureaza operatiunea de inchidere/deschidere.

Durabilitate - Proiectat dupa standarde ridicate acest mecanism este testat cu regularitate in fabrica la 10000 de cicluri inchis/deschis - corespondentul a 30 de ani de folosire zilnica - fara a arata urme de slabire sau deteriorare.

Dimensiunea saltelei - Acest sistem ne ofera posibilitatea de a folosi aproape orice fel de saltea de la dimensiunile standard pana la saltelele executate la comanda pe dimensiuni atipice.
Dimensiunea maxima este de 160x200 cm.

Creativitate - Cu ajutorul acestui mecanism putem proiecta paturi rabatabile cu diferite design-uri si dimensiuni.
Paturi pe verticala /orizontala/ paturi rabatabile cu canapea/ paturi rabatabile cu lada etc.

2. Mecanism Super Charge

Ușor de utilizat -Mecanismul Super Charge are multe beneficii, unul dintre acestea fiind sistemul ajustabil a tensiunii arcurilor. Aveti abilitatea de a ajusta mecanismul in functie de greutatea patului, ceea ce usureaza operatiunile de inchidere/deschidere.

Durabilitate - Super Charge este unul dintre cele mai durabile mecanisme de pe piata in ziua de astazi. Proiectat dupa standarde ridicate acest mecanism este testat cu regularitate in fabrica la 10000 de cicluri inchis/deschis - corespondentul a 30 de ani de folosire zilnica - fara a arata urme de slabire sau deteriorare.

Tensiunea ajustabila - Aceasta ne da optiunea de a proiecta paturi cu design special cum ar fi patul cu TV incorporat, patul cu masa incorporata,etc.

Picioare automate - Un alt beneficiu al mecanismului Super Charge sunt picoarele automate, confectionate din otel. Cand inchideti/deschideti patul picoarele se rotesc simultan, angrenate de un ansamblu format din pinioane - lant, foarte durabil.

Creativitate - Deoarece acest sistem este atat de puternic si ajustabil, avem optiunea de a proiecta paturi de dimensiuni mari.Acest sistem poate sustine greutati aditionale provenite din decoratiuni, mese pliabile,televizoare, si multe alte idei pe care clientii nostri le-ar putea avea.

Dimensiunea saltelei - Acest sistem ne ofera posibilitatea de a folosi aproape orice fel de saltea de la dimensiunile standard pana la saltelele executate la comanda pe orice dimensiune.

Putere - Super Charge este atat de puternic incat ne permite folosirea elementelor de design speciale pe paturi de dimensiuni mari. Este atat de puternic incat poate sustine un pat de dimensiune ‘’ King’’ (195cm x 220cm)

Opinia clientilor - Datorita design-ului si calitatii permite realizarea unor proiecte speciale ce suporta greutati foarte mari.

3. Mecansimele profesionale pe baza de pistoane ILCA

Va punem la dispozitie o gama larga de mecanisme pe baza de pistoane de o calitate superioara. Cu ajutorul acestor mecanisme putem realiza o gama variata de paturi. Avem peste 20 de modele si dimensiuni disponibile in aceasta gama.

Aceste mecanisme ne ajuta sa proiectam de la paturi rabatabile simple de o persoana sau duble verticale sau orizontale pana la paturi cu design-uri complexe ce va ajuta sa cresteti functionalitatea camerei.

Puteti opta pentru paturi rabatabile simple de diferite dimensiuni/ cu diferite modele de picioare (ascunse sau polite).

 • modele cu birou incorporat
 • modele cu masa incorporata
 • modele cu polita si birou
 • modele cu polita si masa
 • modele cu canapea
 • modele cu canapea si polita
 • paturi rabatabile supraetajate
 • paturi rabatabile supraetajate