Un pat rabatabil este o structura inchisa, de obicei din lemn, pal sau mdf, care incorporeaza un sistem special pentru a permite patului, sa fie ridicat in pozitie verticala langa perete. Patul in pozitia inchisa ocupa doar 0.7 mp din camera dumneavoastra.

La Wallbeds Furniture combinam inovatia si creativitatea pentru a crea paturi rabatabile cu un design cat mai unic si cat mai deosebit.Utilizarea unui pat rabatabil permite transformarea unei camere din dormitor in birou, bibiloteca sau spatiu de joaca.

Piesele de mobilier se completeaza perfect una pe alta, optiunile sunt nenumarate, trebuie doar sa ne spui dorintele tale si noi vom face tot posibilul sa devina realitate!

Wallbeds Furniture va pune la dispozitie mobilier complementar paturilor rabatabile.Aceste piese pot sa fie etajere cu rafturi, dulapuri, comode, canapele, variantele fiind multiple.

Preturile variaza in functie de design, dimenisuni si material.

Paturile rabatabile executate de Wallbeds Furniture nu necesita o saltea speciala.

Putem folosi orice fel de saltea de la dimensiunile standard ( Twin, Full, Queen, King ) pana la cele facute la comanda cu dimensiuni atipice (Twin Extra Long, Full Extra Long, Short Qeen, alte dimensiuni). De obicei folosim saltele de 20 cm grosime, dar aceaste pot varia intre 15cm-40cm.

Grosimea saltelei va influenta adancimea mobilierului in care este incorporat patul dar si alegerea mecanismului.

Da! Clientul are optiunea de a alege culoarea mobilierului. Acesta poate fi usor asortat cu alte obiecte de mobilier sau decoratiuni prezente in camera.

Durata de executie depinde de amploarea proiectului, aici poate fi vorba de un pat simplu sau un proiect complex cu mobila pentru toata camera.

De obicei un proiect simplu poate fi executat in 2-4 saptamani si unul mai complex in 3-6 saptamani. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Acest lucru depinde de dumneavostra! Aveti optiunea sa alegeti cat de mult vreti sa va implicati si cat vreti sa beneficiati de asistenta noastra.

Cei mai multi dintre clienti ne dau informatiile de baza despre cum isi doresc sa arate camera, noi luam dimensiunile (fie de la dumnevoastra fie ne deplasam la locatia clientului) si apoi incepem design-ul pentru noul proiect.

Noi putem sa va indrumam la fiecare pas in deciziile pe care le luati in vederea alegerii unui design cat mai potrivit, practic si atractiv pentru camera dumneavoastra. Nu percepem nici un fel de taxa pentru design!

Vom veni gratis sa luam masuratorile necesare daca va aflati pe o raza de 25 Km de la locatia noastra.

Sunt cateva metode prin care puteti sa incepeti acest proces.

O vizita la atelierul nostru va ajuta sa vedeti cum functioneaza paturile rabatabile, mecansimele, feronerie utilizata si alte produse realizate astfel va puteti convinge si de calitatea produselor noastre.

Puteti sa ne contactati prin telefon/e-mail si sa stabilim o consultanta la domiciliu (gratis daca va aflati pe o raza de 25km de la locatia noastra).

Pentru vizite la atelierul nostru va rugam sa ne contactati telefonic pentru o programare.

La Wallbeds Furniture suntem mandri de calitatea produselor noastre. Va oferim 2 ani garantie pentru feronerie, materiale si manopera.

Colaboram doar cu furnizori ce testeaza produsele periodic, ce au o vasta experienta in fabricarea feroneriei pentru paturile rabatabile.

Toate mecanismele folosite de Wallbeds Furniture sunt in conformitate cu normele in vigoare. Nu facem compromisuri in ceea ce priveste calitatea produselor. Colaboram doar cu furnizori din U.E. ce ne pot da siguranta calitatii!

Plata se poate realiza prin transfer bancar sau numerar la sediul firmei. In momentul semnarii unui contract de colaborare se percepe un avans de 50% din valoarea proiectului, restul de plata se efectueaza in ziua motajului.

Preluam si executam comenzi pe tot teritoriul Romaniei. Pe o raza de 25 de km de la locatia noastra nu se percepe nici o taxa pentru transport si montaj, totul fiind GRATIS.

Pentru comenzile din alte locatii se va percepe o taxa de transport. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Realizam orice tip de mobilier atat pentru spatii rezidentiale cat si pentru spatiile comerciale.Bucatarii/dressing-uri/dormitoare/mobilier de baie/ mobilier pentru camere de copiii/biblioteci/ cuiere/ vestiare/mobilier birouri /spatii comerciale. Vezi galerie foto

Pretul paturilor rabatabile se calculeaza in functie de:

  • dimensiunea saltelei
  • mecanismul de rabatare
  • materialele pentru care optati
  • tapiterie (in cazul in care optati pentru modelele cu canapea)
  • design-ul patului