Scurta prezentare

Wallbeds Furniture a aparut dintr-o necesitate pe piata din Romania unde pretul imobilelor este intr-o continua crestere si fiecare parte din locuintele noastre trebuie folosita la potential maxim. De ce sa blocati o camera din locuinta dumneavoastra cu un pat pentru oaspeti cand acestia va viziteaza poate doua saptamani pe an, cand aveti oportunitatea de a beneficia de un pat rabatabil incorporat in mobila care va ajuta sa transformati cu usurinta o camera dintr-un birou in dormitor, din dormitor in camera de entertainment, sau sa transformati camera copiilor din loc de joaca pe timpul zilei in dormitor pe timpul noptii.

Chiar daca locuiti intr-un oras aglomerat intr-un apartament relativ restrans sau pur si simplu aveti nevoie de mai mult spatiu in casa dumneavoastra, oferiti o alta infatisare locuintei dumneavoastra cu unul din paturile noastre rabatabile incorporate in mobila executata la comanda pe placul dumneavoastra!

Oferim solutii inteligente, practice si sustenabile care sa satisfaca fiecare cerinta a clientului nostru indiferent de locatia acestuia fie ca este din Cluj-Napoca sau oriunde pe teritoriul Romaniei.